Naslovna Business Milion dinara za ime voza

Milion dinara za ime voza

0
Voz, ilustracija, foto pixabay.com

Na konkurs ,,Pusti inspiraciju da te vozi“ koji organizuje ,,Srbija voz“ radi kreiranja posebnog brenda novih brzih vozova koji će saobraćati srpskim prugama za sada je stiglo preko 500 prijava. Svi zainteresovani mogu dostaviti svoja rešenja do 21.februara.

Neka od glavnih pravila konkursa su da logo i ime brzih vozova treba da ilustruju njegove vrednosti, a to su brzina, jedinstvenost, originalnost i savremenost. Takođe, ime mora biti integrisano u logotip. Dostavljeno rešenje treba da sadrži logo sa nazivom u vektorskom formatu u pdf-u, kao i jednobojnu varijantu i negativ, a uz naziv brzih vozova potrebna je i specifikacija tipografije. Učesnicima konkursa se preporučuje da prilikom izrade rešenja koriste nacionalne boje Republike Srbije. Potrebno je dostaviti i šifre boja (CMYK, RGB i HEX) korišćenih za izradu rešenja, kao i grafički primer aplikacije na vozu korišćenjem fotografija koje se mogu preuzeti na sajtu konkursa.

Rešenje mora biti originalno delo autora i ne sme sadržavati delove drugog autorskog dela. Takođe, ne sme na bilo koji način kršiti važeće pravne propise i ne sme predstavljati uvredu, diskriminaciju ili prouzrokovati neprijatnost za bilo koga.

Proglašenje pobednika biće održano 3. marta, a nagradni fond iznosi 1.000.000 dinara.

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime