Naslovna Društvo Centar za roditelje kreće sa radom i u Sremskoj Mitrovici

Centar za roditelje kreće sa radom i u Sremskoj Mitrovici

0

Gradovi-domaćini i predškolske ustanove pri kojima se Centri za roditelje nalaze i kod kojih se roditelji i staratelji mogu prijaviti za novi ciklus radionica su sledeći:

Kovačica, PU „Kolibri“
Pančevo, PU „Dečja radost“
Šabac, PU „Naše dete“
Vladimirci, PU „Suncokreti“
Sremska Mitrovica, PU „Pčelica“
Užice, PU „Užice“
Jagodina, PU „Pionir“
Bač, PU „Kolibri“
Novi Sad, PU „Radosno detinjstvo“
Beograd/Zemun, PU „Dr Sima Milošević“
Petrovac na Mlavi, PU „Galeb“
Sjenica, PU „Maslačak“
Paraćin, PU „Bambi“
Fondacija je brižljivo opremila sve Centre i pobrinula se da, osim udobnog prostora, imaju i sve rekvizite neophodne za edukaciju.

Kroz nedavno završene radionice prethodnog ciklusa prošlo je 200 roditelja i staratelja, čime smo indirektno uticali na razvoj 300 dece. Njihove utiske mogli ste da pročitate u našem prethodnom blog tekstu. Novak Đoković Fondacija je za 15 godina rada pomogla i osnažila više od 2.200 roditelja i staratelja, i Smiljana Grujić je poručila da će Fondacija nastaviti da im pruža podršku kao i do sada:

-Od objavljivanja rezultata programa u renomiranom Evropskom časopisu za razvojnu psihologiju do sve većeg broja zainteresovanih roditelja, „Podrška, NE perfekcija“ raste iz godine u godinu. Zahvaljujući podršci naših partnera, Centri za roditelje predstavljaju podizanje programa na viši nivo i izuzetno nam je drago što će se radionice opet održati uživo – na taj način će se lakše prepoznati toplina, empatija i brižljivost, koje karakterišu ovaj program. Sigurni smo da će prijatan ambijent Centara značajno doprineti tome, zaključila je Smiljana Grujić, autor programa PNP i glavni programski menadžer NDF.

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime