Naslovna Društvo O prvenstvu zakupa poljoprivrednog zemljišta odlučivaće Ministarstvo

O prvenstvu zakupa poljoprivrednog zemljišta odlučivaće Ministarstvo

0
Poljoprivreda, farmer, ilustracija, foto pixabay.com

Komisija za davanje saglasnosti na investicioni plan uz predlog mera za realizaciju zakupa u postupku za ostvarivanje prava prvenstva zakupa poljoprivrednog zemljišta ubuduće će raditi u sastavu ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, ministar finansija Siniša Mali, te ministarka privrede Anđelka Atanasković.

Članovi komisije biće još i posebni savetnik ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Dragan Milić, kao i pomoćnik ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Nenad Katanić, prenosi Nova ekonomija.

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede doneo je rešenje o obrazovanju komisije za davanje saglasnosti na investicioni plan uz predlog mera za realizaciju zakupa u postupku za ostvarivanje prava prvenstva zakupa poljoprivrednog zemljišta, objavljeno je u Službenom glasniku. Predsednik komisije biće ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, a sekretar Marko Majstorović ispred Ministarstva poljoprivrede, piše u rešenju.

U rešenju piše da se za Autonomnu pokrajinu Vojvodina, na čijoj teritoriji se nalazi zemljište obuhvaćeno zahtevom, u Komisiju određuje pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Čedomir Božić.

Rešenjem koje je objavljeno u Službenom glasniku stavljeno je van snage rešenje o obrazovanju komisije iz 2019. godine.

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime