Naslovna Društvo Veliki Radinci: Olimpiko kup okupio preko 900 najmlađih fudbalera

Veliki Radinci: Olimpiko kup okupio preko 900 najmlađih fudbalera

0

VELIKI RADINCI – Proteklog vikenda, nedavno rekonstruisani fudbalski stadion Fudbalskog kluba “Borac” u Velikim Radincima bio je domaćin trećem po redu Olimpiko kupu u fudbalu.
Deca iz fudbalskih klubova širom Srbije okupila su se kako bi odmerila snage u ovom sportu, a s obzirom na činjenicu da je na teren stupilo više od 900 učesnika u 74 ekipe, slobodno se može reći da je ovo takmičenje bilo jedno od najmasovnijih ove godine u čitavoj zemlji.

Osim klubova iz čitavog Srema, na turniru su nastupili i klubovi iz Beograda, Šapca, Lazarevca, Valjeva, Futoga, Zemuna…

Organizator takmičenja bila je Škola fudbala “Olimpiko” iz Jarka uz pokroviteljstvo Fudbalskog saveza Grada Sremska Mitrovica, a uz svesrdnu podršku Mesne zajednice Veliki Radinci.

Turniru je prisustvovao i načelnik Gradske uprave za kulturu i sport, Vasilj Ševo, koji je istakao da mitrovačka lokalna samouprava uvek podržava afirmaciju sporta kod najmlađih, i pohvalivši organizatore izrazio želju da se ovakav sportski duh raširi i po drugim mitrovačkim selima.

Organizatorima i Gradu Sremska Mitrovica zahvalio se i predsednik Saveta mesne zajednice Veliki Radinci, Miloš Kekić, izrazivši izuzetno zadovoljstvo što je ovo fruškogorsko selo bilo stecište mališana iz svih krajeva zemlje. Takođe, on je ukazao da su ovakvi događaji samo još jedan od načina na koje je moguće da naša sela ožive.

Plasman:

Kategorija 2009.

1.“Sofex” Futog
2.“Radnički” Šid
3.“Radnički” Sr. Mitrovica

Kategorija 2010.

1.“Šarić” Zemun
2.“Obilić” Kukujevci
3.“Radnički” Šid

Kategorija 2011.

1.“Sunrise” Šabac
2.“Real” Lazarevac
3.“Sloboda” Donji Tovarnik

Kategorija 2012.

1.“Olimpiko” Jarak
2.“Kolubara” Lazarevac
3.“Tešnjar” Valjevo

Kategorija 2013.

1.“Rabona” Borča
2.“Olimpiko” Jarak
3.“Sofex” Futog

Kategorija 2014.

1.“Tika taka” Šabac
2.“Obilić” Kukujevci
3.“Sunrise” Šabac

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime