Naslovna Društvo 25 novih autobuskih stajališta u opštini Ruma

25 novih autobuskih stajališta u opštini Ruma

0
Nova stajališta, foto ruma.rs

Opština Ruma privodi kraju akciju postavljanja 25 novih autobuskih stajališta.

Projektom „Participativnog budžetiranja“ obuhvaćeno je osam seoskih mesnih zajednica gde će biti postavljeno 21 autobusko stajalište. Četiri će biti postavljena u samom gradu.

Realizacija projekta započela je prošle sedmice, do sada je već postavljeno 19 stajališta(17 u selima i dva u gradu), a radove na postavljanju novog autobuskog stajališta u centru Kraljevaca obišao je danas predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić.

„Uspevamo da realizujemo sve ono što smo obećali građanima. Verujem da ćemo do kraja ove godine postaviti sva autobuska stajališta. Prvi tender nije prošao, procedure traju po mesec i po dana, pa onda drugi tender i iz tog razloga se to malo oteglo. Ipak, smatram da je veoma važno ovaj projekat realizovati, idemo u zimu. Želimo da omogućimo pristojne uslove za sve putnike koji čekaju prevoz, autobus ili taksi“, izjavio je Mančić i napomenuo da je u osnovi reč o projektu „Participativnog budžetiranja“, koji je proširen, jer je prvobitno planirano da samo četiri sela dobiju nova stajališta.

(ruma.rs)

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime