Naslovna Društvo A za direktoricu pošte – narandžasti traktor

A za direktoricu pošte – narandžasti traktor

0

Storija o novom značenju skraćenice SNS u Sremskoj Mitrovici se nastavlja. SNS – Samo Nedićima subvencije

Kako je već izvestio Sremskomitrovački portal, direktorica mitrovačke Pošte Branislava Nedić se u poznatoj transakciji oko prodaje lokacije hitne pomoći, upisala kao vlasnica stanova i garaža vrednih nekoliko stotina hiljada evra. Postala je takođe vlasnica i drugih brojnih nekretnina na teritoriji Grada.
Pored uspešne borbe za nekretnine u centru Grada, pa i onih uz pomoć subvencija na selu, ovog puta se direktorica mitrovačke Pošte, bacila na poljoprivredu. Plan je obelodanio Sremskomitrovački portal još 10. januara ove godine u tekstu “Kako su se kalile nekretnine“, na sledeći način: “Novica Nedić je izdao svojoj ženi imovinu gde stanuju, na 30 godina – razlog je što ona kao ženska osoba do 40 godina starosti i kao nosilac poljoprivrednog gazdinstva ima pravo na poljoprivredne podsticaje i bespovratna sredstva, što se evidentno i koristi.“
https://mitrovica.info/kako-su-se-kalile-nekretnine-novice-nedica-2/
Vidoviti portal kao da je predvideo da će direktorica Pošte, pored važne javne funkcije, u slobodno vreme da se bavi poljoprivredom. Ili je možda najavio šta bi mogao da joj bude budući posao.
Za sada, gospođa Nedić pokazuje da ima snage da se paralelno bori na više frontova: državni direktorski posao u pošti, prikupljanje nekretnina, turizam, a tu je i poljoprivreda.
Jer, uz pomoć subvencije Ministarstva poljoprivrede za mehanizaciju, pre nekoliko nedelja došla je do novog traktora: Kubota M5101, proizveden 2021.
Registrovan je 18.04.2022.
Za svaku pohvalu je briga Ministarstva poljoprivrede da subvencije stignu u Sremsku Mitrovicu na vreme, za razliku od Šumadije, Pomoravlja i drugih regiona gde se poljoprivrednici bune zbog kašnjenja. Nije u pitanju samo direktorica pošte. Saznajemo i da izvesna gospođa Gospa očekuje subvenciju, i novi moderni traktor. Tako će čuveni tandem Novica i Raca preko supruga i subvencija da pored lovstva, unapredi i poljoprivrednu mehanizaciju.

Kubota m5101

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime