Naslovna Vesti iz Srema Artiljerijsko gađanje na poligonu u Nikincima

Artiljerijsko gađanje na poligonu u Nikincima

0
Artiljerija vojske Srbije, ilustracija, foto vs.rs

Jedinica Vojne pošte 2342-8 Nikinci obaveštava građane da će se izvođenja artiljerijskog opitnog gađanja vršiti od 2. do 6. marta, kao i 9. marta 2020. godine na poligonu u Nikincima, u vremenu od 9:00 do 18:00 časova.

U reonima Buđanovaca, Brestača, Donjeg Tovarnika, Ogara, Obreža, Grabovaca, Vitojevaca, Platičeva i Nikinaca, zabranjeno je kretanje, zadržavanje i boravak ljudi, stoke, motornih vozila i stočne zaprege radi njihove lične bezbednosti.

U toku izvođenja gađanja na teritoriji vojnog poligona Nikinci postoji mogućnost da će ostati neeksplodiranih projektila koji predstavljaju opasnost za lica koja im se približe ili ih diraju.

Vojska upozorava stanovništvo da je najstrože zabranjeno svako prikupljanje ili diranje nerasprsnutih zrna i da su pri nailasku na takva zrna, dužni da o tome obaveste organe policije ili najbližu komandu Vojske Srbije.

Svako lice koje pretrpi materijalnu štetu zbog izvođenja gađanja je u obavezi da to prijavi Vojnoj pošti 2342-8 Nikinci, najkasnije do 15. marta 2020. godine.

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime