Naslovna Art Dodela nagrada povodom konkursa za najbolje idejno rešenje za oslikavanje platoa kod...

Dodela nagrada povodom konkursa za najbolje idejno rešenje za oslikavanje platoa kod Galerije Kuće Vojnovića

0

U četvrtak, 31. marta s početkom u 13.30 sati, u Galeriji Kuće Vojnovića u Inđiji održaće se proglašenje pobednika i dodela nagrada za najbolje idejno rešenje za oslikavanje platoa kod Galerije Kuće Vojnovića.

Kulturni centar Inđija u saradnji sa Srednjom školom „Dr Đorđe Natošević“ i Gimnazijom iz Inđije, raspisao je konkurs pod nazivom IGRA BOJA I OBLIKA za najbolje idejno rešenje oslikavanja platoa i tribina ispred Galerije Kuće Vojnovića u periodu od 1. do 15. marta 2022. Za najbolje rešenje glasali su i odlučili građani Inđije u periodi od 21. do 30. marta 2022. godine putem društvene mreže fejsbuk stranice Kulturnog centra Inđija. Kulturni centar Inđija obezbedio je vredne nagrade za prva tri mesta, a to je mobilni telefon, slušalice i fleš disk.

Na konkurs je prispelo 34 učenička rada, a početak radova zakazan je za 1. april 2022. godine.

Uređenje platoa će se raditi po odabranim detaljima sa pobedničkih i visoko plasiranih radova, koje će voditi i nadgledati profesori Aleksandra Maglov, akademski slikar i profesor likovne kulture u Srednjoj školi „Dr Đorđe Natošević“ i Gimnaziji; Maja Kostić, master inženjer tehnologije i profesor u Srednjoj školi „Dr Đorđe Natošević“; Ivana Radaković, strukovni inženjer tekstila u Srednjoj školi „Dr Đorđe Natošević“ i Sanja Sajfert, viši kustos–istoričar umetnosti u Kulturnom centru Inđija/Galeriji Kuće Vojnovića.

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime