Naslovna Društvo Prikupljena prva novčana sredstva za otklanjanje stanja usled epidemije – učestvujte i...

Prikupljena prva novčana sredstva za otklanjanje stanja usled epidemije – učestvujte i vi

170
0
Koronavirus, COVID 19, foto pixabay.com

Sremska Mitrovica. Akcija koja je pokrenuta pre nekoliko dana a tiče se prikupljanja sredstava za otklanjanje stanja usled epidemije koronavirusa je naišla na zadovoljavajući odziv.

Za kratak period, javio se veliki broj građana i društveno odgovornih kompanija koji su čak istog dana i uplatili novac. Ovo je tek početak, potrebno je prikupiti što veći iznos novčanih sredstava da bi svi oni kojima je pomoć neophodna mogli i da je dobiju. Naš portal će nastaviti da redovno izveštava o stanju u vezi borbe sa ovom pošasti. Sada je vreme da pokažemo solidarnost i da kada je zaista teško budemo tu jedni za drugi, svi u skladu sa svojim mogućnostima. Po dogovoru sa kompanijama koje učestvuju u akciji prikupljanja sredstava spremni smo i da ponudimo besplatnu reklamu i reportažu, jer svaka društveno odgovorna kompanija zaslužuje da se za nju čuje.

Svi koji su u mogućnosti, i žele da učestvuju u akciji prikupljanja donacija mogu to da učine uplatom na namenski žiro račun:

covid 2020 sremska mitrovica
covid 2020 Sremska Mitrovica

Podsećamo pre nekoliko dana Štab za vanredne situacije Grada Sremska Mitrovica je doneo naredbu o otvaranju namenskog računa za uplatu donacija u svrhu nabavke medicinske opreme, zaštite ljudi i imovine, pomoći najugroženijim sugrađanima i sprovodjenju ostalih mera koje donesi Štab.

Srem Portal

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime