Naslovna Društvo Ručno rađeni meda od ruža – evo kako poručiti

Ručno rađeni meda od ruža – evo kako poručiti

166
0
Meda od ruža, Cvećara Fragola Sremska Mitrovica

Meda od ruža je idealan poklon za skoro svaku priliku.

Danas postoje razne verzije, bolje i lošije kopije ovih divnih meda. Malo se zna da je orginalan koncept ručno rađenih meda od ruža među prvima na ovim prostorima počela da primenjuje upravo Cvećara Fragola iz Sremske Mitrovice.

Meda od ruža je za kratko vreme postao zaštitni znak najbolje cvećare u gradu kraj Save. Ljubav i pažnja koju posvete dame iz Fragole svakom detalju, svakoj ružici pri izradi ovih divnih poklona rezultuje vrhunskim kvalitetom.

Možete ih poručiti u nekoliko veličina, od onih najmanjih od 30 cm, do najvećeg mede koji ima skoro jedan metar. Uz to, veliki je i izbor boja u kojim možete pronaći ovaj divan poklon.

Možete ih poručiti u bojama kao što su crvena, ljubičasta, boja kajsije, uz još nekoliko nijansi.

Meda od ruža je idealan poklon za rođenje deteta, rođendan, godišnjice i sve druge vama važne i drage datume. Predstavlja sjajan izbor kada bez nekog povoda želite da iznenadite vama dragu osobu.

Poručivanje je lako. Možete doći lično u Cvećaru Fragolu u ulicu Stari Šor 11 u gradu Sremska Mitrovica, ili ih poručiti na broj telefona 064/336-0444. Moguće je slanje brzom poštom širom Srbije.

Za sve detaljnije informacije i fotografije možete posetiti fejsbuk stranicu Meda od ruža klikom – OVDE.

Za sve druige informacije o cvetnim kreacijama (ili aranžmanima) kao i o uslugama koje pruža možete posetiti sajt Cvećare Fragola ili njihovu fejsbuk stranicu.

Srem Portal

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime