Naslovna Društvo Rumljanka među 12 najkreativnih nastavnika tokom online nastave

Rumljanka među 12 najkreativnih nastavnika tokom online nastave

358
0
Internet, online, foto pixabay.com

Nastavnicima koji su osvojili najviše glasova na konkursu za izbor najboljih primera nastave na daljinu „Magija je u rukama nastavnika“ u Beogradu su uručene nagrade.

Dodeljeno je ukupno 12 nagrada – za pet najboljih, nagrada publike i specijalne nagrade za najbolji primer projektne nastave, za najbolju interakciju s đacima u osnovnoj i srednjoj školi, najbolji primer TV nastave i za najbolju upotrebu digitalnih alata u nastavi u osnovnoj i srednjoj školi.

U društvu najboljih našla se i naša sugrađanka Jelena Lilić, nastavnica istorije u OŠ „Milivoj Petković Fećko“, u Platičevu.

Jednoj od najomiljenijih nastavnica među platičevskim učenicima uručena je nagrada za interakciju sa đacima u osnovnoj školi, za projektu aktivnost „Novinska agencija Antički Rim javlja“. Reč je o kreativnom projektu namenjenom učenicima petog razreda, koji je imao za cilj ne samo da utvrdi gradivo, već i da učenicima na interesantan i domišljat način približi prošla vremena, kazala je nagrađena nastavnica. Na konkurs za izbor najboljih primera nastave na daljinu pristiglo više od 700 prijava.

(ruma.rs)

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime