Naslovna Društvo Sve više poznatih ličnosti ZARAŽENO KORONOM- među njima i TOM HENKS!

Sve više poznatih ličnosti ZARAŽENO KORONOM- među njima i TOM HENKS!

262
0
Doktor, test, ilustracija, foto pixabay.com

Korona virus iz dana u dan beleži sve veći broj zaraženih ljudi širom sveta.

Sve veći broj manifestacija i takmičenja se otkazuje, a među zaraženima je i poznati glumac Tom Henks. Glumac je tu informaciju potvrdio na društvenim mrežama:

„Zdravo narode. Rita i ja smo u Australiji. Osećali smo se umorno, kao da smo prehlađeni i malo su nas tela bolela. Rita je imala groznicu koja je dolazila i prolazila. Malo i temperaturu. Kako bismo bili odgovorni, što je upravo ono što svetu sada treba, testirali smo se na korona virus i saznali da smo pozitivni. E, pa… šta sad? Zvanični protokoli moraju da se poštuju. Mi Henksovi ćemo biti testirani i na posmatranju i u izolaciji koliko god je potrebno. Idemo dan po dan, je l tako? Čuvajte se“, napisao je Henks.

I među sportistima je određen broj zaraženih. Mnoga sportska takmičenja su otkazana ili suspendovana do daljeg. Među njima najpoznatija košarkaška takmičenja kao što su Evroliga i sigurno najpoznatije takimčenje na svetu tog tipa NBA liga. Francuski košarkaš Rudi Gober je među zaraženima.Suspendovana je Seria A, italijanska fudbalska liga, a juče je stigla potvrda i da je štoper Juventusa Daniele Rugani takođe pozitivan na koronavirus. Prema najnovijim informacijama malopre pristiglim suspendovana je i španska fudbalska liga – Primera!

U Srbiji trenutno ima 19 zaraženih osoba.

Srem Portal

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime