Naslovna Društvo Zatvor ili psihijatrijsko lečenje?!

Zatvor ili psihijatrijsko lečenje?!

121
0
Malčanski berberin, foto Novosti.rs

Čovek koji je otmciom male Monike zgrozio i podigao čitavu Srbiju na noge prebačen je iz zatvorske ćelije u NIšu, nezvanično saznaju Novosti.

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, iz zatvorske ćelije istražnog pritvora Kazneno popravnog zavoda u Nišu prebačen je juče u poslepodnevnim satima u Centralni zatvor u Boegradu.

– Po naredbi sudije za pedhodni postupak Ninoslav Jovanović je prosleđen u Specijalnu bolnicu beogradskog zatvora za zahtevom za psihijatrijsko veštačenje. Reč je o davanju stručne procene o njegovoj uračunljivosti u trenutku otmice i ponašanju tokom bekstva pred poterom policije i uopšte o njegovom psihičkom stanju.
Uprkos oceni stručnog tima od nešto više od godinu dana kada je pušten na slobodu pre izdržavanje kazne zbog sličnih krivičnih dela,pokazalo se da „vuk dlaku menja al ćud n
e.“ prenose reči izvor bliskog istrazi Novosti.rs na svom portalu.

U zavisnosti od stručne procene njegovog psihičkog stanja odlučiće se o eventulanom podizanju optužnice ili donošenju odluke o lečenju u specijalnoj ustanovi, kaže izvor blizak istrazi.

izvor: Novosti.rs

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime