Naslovna Društvo Dva načina prijave za 100 evra

Dva načina prijave za 100 evra

0

Ministar finansija Siniša Mali sinoć je potvrdio da će svi punoletni građani, sem penzionera i korisnika socijalne pomoći morati da se izjasne da li žele pomoć od 100 evra od države.

Na tu odluku su uticali komentari da mnogi i ne žele pomoć od države. Mali je sinoć rekao da će se potvrde vršiti putem telefona a prema pisanju beogradskih medija biće opcija i online prijave.

Da bi sve bilo pravednije, predvideli smo da se svi građani koji žele ovih 100 evra prijave nadležnim organima, i to na krajnje jednostavan i brz način. Svi će moći da se prijave ili onlajn, putem portala Uprave za trezor, ili na brojeve telefona koje ćemo blagovremeno objaviti. Dovoljno će biti da prijave svoje ime i prezime, JMBG i broj računa u banci na koji žele da im novac bude isplaćen – objašnjava sagovornik jednog beogradskog lista iz Ministarstva finansija.

Prijava za sve građane sem penzionera i korisnika socijalne pomoći počinje sredinom maja. Svim penzionerima i korisnicima socialne pomoći novac će automatski biti uplaćen na račune već od 15. maja.

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime