Naslovna Društvo Fragola – Cvećara koja ima dušu

Fragola – Cvećara koja ima dušu

0
Cvećara Fragola

Da li znate onaj osećaj kada krenete u kupovinu, uđete u lokal i osećate se baš kao kod svoje kuće? Upravo tako je u cvećari Fragola u Sremskoj Mitrovici.

Tu možete pronaći malu, ali odabranu grupu ljudi koja svoju ljubav prema poslu i cveću dokazuje iz dana u dan. Njih nije teško pronaći, nalaze se u ulici Stari Šor, u porodičnom domu što samo dodaje toplinu ovoj cvećari.

Već na samom ulasku u cvećaru možete uživati u šarenilu boja, lepoti cveća, mirisima i pogledima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ukoliko tražite poklon za svoju voljenu osobu, za nekog ko vam je drag, ili prema kome gajite simpatije- na pravom ste mestu. Korak dalje u lokal, nasmejano osoblje i teta Sanjino „Dobar dan“ učini da se osećate baš onako kao što smo napisali na početku teksta- kod svoje kuće. Prema rečima zadovoljnih mušterija, nema te želja i zamisli vezanih za cveće koje Sanja ne može da izvede. I u to smo se uverili. Čak i muški članovi redakcije uživali su u raznim dekoracijama, već napravljenim buketima, ali i aranžmanima koji se prave. Kratak razgovor sa prisutnim radnicima i mušterijama učinio je naš boravak u cvećari još lepšim i prijatnijim.

Kada smo pomislili da je to sve, u videokrug nam je ušao meda od ruža!

Fenomenalna ideja, sjajna realizacija koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. I to u nekoliko divnih boja, ne zna se koji je lepši od kog. Fotografije meda ćemo postaviti ovde u prilogu, da vam prenesemo makar mali delić svega i verujemo da će vam kao i nama izmamiti osmeh.

Oduševljeni medom nastavljamo posetu ovoj cvećari, razgledamo cveće (iako se neki od nas baš ni ne razumeju). Za one koji više vole kuce – tu je i kuca. Takođe od ružica.

Kuca1 min
Tu je i kuca, foto Cvećara Fragola

Sada možemo reći, da istina je, Sanja sa cvećem i dekoracijama je bez dileme najatraktivnija i najraznovrsnija cvećara na ovim prostorima.

Uverite se i sami, pogledajte njihove fejsbuk i instagram stranice.

Fejsbuk stranicu možete posetiti klikom – OVDE.

Njihov instagram možete pogledati klikom ovde- OVDE.

Dodatne informacije u vezi sa ovom cvećarom možete pronaći na njihovom zvaničnom sajtu: https://cvecarafragola.info/

Ko želi može i da se uveri u to. Njihova adresa je Stari Šor 11, dođite, nećete se pokajati.

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime