Naslovna Crna hronika Hapšenje osumnjičenih za ubistvo u Belvilu (VIDEO-1)

Hapšenje osumnjičenih za ubistvo u Belvilu (VIDEO-1)

0
hapšenje-osumnjičenih
hapšenje-osumnjičenih-belvil

Hapšenje osumnjičenih

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu nakon intenzivnog rada lišili su slobode I.N. (1981) rođenog u Nikšiću, R. Crna Gora, sa prijavlјenim prebivalištem u Beogradu, kao i B.K. (1983) rođenog u Beogradu, sa prijavlјenim prebivalištem u Beogradu, dok se za još jednim licem intenzivno traga.

Uhapšena lica se sumnjiče da su kao saizvršioci učestovali u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo koje se dogodilo dana 12.11.2020. godine u naselјu „Belvil“, kada je ubijen Bojan Mirković (1986).

Prikuplјenim materijalnim dokazima je utvrđena uloga svakog od uhapšenih lica. Nјima je određena mera policijskog zadržavanja u trajanju od 48 časova nakon čega će biti uz krivičnu prijavu predati Višem javnom tužilaštvu u Beogradu na dalјu nadležnost i postupanje. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavlјaju dalјi rad na rasvetlјavanju svih okolnosti navedenog slučaja.

„U naselјu Belvil 12. novembra ubijen je Bojan Mirković. Ovo mafijaško ubistvo uznemirilo je sve građane naše prestonice. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, danas su se veoma približili konačnom rasvetlјavanju i ovog ubistva.

Hapšenje osumnjičenih:Video materijal UKP

Policija-hapšenje-osumnjičenih
Policija, ilustracija, foto: pixabay.com

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime