Naslovna Društvo I ove godine „Festival dečijih osmeha“ u Laćarku

I ove godine „Festival dečijih osmeha“ u Laćarku

0

LAĆARAK – U okviru manifestacije “Prva Varjača Laćarka 2022” i ove godine organizuje se tradicionalni “Festival dečjih osmeha”.
Tog dana, zahvaljujući prijateljima manifestacije, za najmlađe je planirana besplatna vožnja fijakerom, jahanje poni konjića, besplatni sokići ,besplatan smoki, besplatne kokice a sve te đakonije plaćaće se samo dečjim osmehom.

Da ne zaboravimo, da će manifestacija „Prva varjača Laćarka 2022“, ovogodišnje nezvanično prvenstvo sveta u kuvanju gulaša, jedanaesto po redu, održati se 7. avgusta. Mesto održavanja ostaje već tradicionalno Komšijski park na kraju Sremske ulice (pored auto-puta) u Laćarku.

Po rečima predsednika organizacionog odbora Darka Ilića Kikija, i ove godine broj ekipa koje će se takmičiti u kuvanju gulaša biće ograničen na 100, a zainteresovani se mogu prijaviti na mejl kikiikomsije@gmail.com ili na broj telefona 064-123-05-08.

Više informacija može se dobiti i na sajtu: http://prvavarjacalacarka.rs/

Organizacijom je predviđeno da manifestacija startuje ujutro 7. avgusta u 7 časova, a proglašenje pobednika će se izvršiti u 14.30 časova. Kvalitet hrane će ocenjivati devetočlani žiri sa doživotnim predsednikom  Aleksandrom Cindrićem.

„Prva varjača Laćarka 2022“ i ove godine imaće zvaničan slogan: „100 ekipa, 1000 takmičara, 10000 posetilaca!“.

Medijsku podršku daju Sremskomitrovački portal, Moj grad SM, radio SMART, Laćaračke vesti, kao i televizije Prva, B92, RT Vojvodine, i nezavisne produkcije Marka Žvaka, Petkazanje i mnogi drugi.

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime