Naslovna Društvo Javni poziv za dodelu sredstava za poboljšanje uslova stanovanja izbeglica

Javni poziv za dodelu sredstava za poboljšanje uslova stanovanja izbeglica

0
Zgrada opštine, Sremska Mitrovica, foto Wikipedia-

Raspisan je Javni poziv za izbor korisnika za dodelu sredstava namenjenih poboljšanju uslova stanovanja izbeglica nabavkom građevniskog materijala koja su bila korisnici programa kupovine kuće sa okućnicom iz republičkog ili pokrajinskog budzeta bez dodatnog paketa u građevinskom materijalu. Poziv traje do 10. februara.

“Porodična domaćinstva izbeglica, koja su bila korisnici programa kupovine seoske kuće sa okućnicom iz sredstava budžeta Republike Srbije i AP Vojvodina, bez dodele paketa materijala, a kojima je pomoć neophodna za poboljšanje uslova stanovanja kroz nabavku građevinskog materijala i druge opreme za popravku ili adaptaciju predmetne seoske kuće sa okućnicom i koje imaju prebivalište/ boravište na teritoriji grada Sremska Mitrovica, da je Javni poziv za izbor korisnika za dodelu  sredstava  namenjenih  poboljšanju  uslova stanovanja  izbeglica nabavkom građevinskog materijala za popravku ili adaptaciju kuća sa okućnicom za porodična domaćinstva koja su bila  korisnici programa kupovine kuće sa okućnicom  iz sredstava budžeta  RS ili APV bez dodatnog paketa pomoći u građevinskom materijalu, (u daljem tekstu: Javni poziv), objavljen 10. januara 2019. godine na oglasnoj tabli Grada Sremska Mitrovica, internet prezentaciji Grada i Komesarijata za izbeglice i migracije www.kirs.gov.rs.

Javni poziv traje od 10. januara do 10. februara 2020. godine. Sve informacije u vezi pomenutog javnog poziva zainteresovana lica mogu dobiti kod poverenika za izbeglice, adresa Grada Kralja Petra I br.5, kancelarija 6.”

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime