Naslovna Sport Karate klub „Srem“ prerasta u GIGANTA!

Karate klub „Srem“ prerasta u GIGANTA!

0
KK Srem

Sam pocetak Nove godine doneo je i mnoge nagrade, priznanja i najviša zvanja u karate klub Srem.

Naime pocetkom januara održano je polaganje za najvisa zvanja u karateu  u Novom Sadu pred strucnom komisijom Karate Saveza Vojvodine te je za crni pojas 1.dan polozio Aleksandar Perovic i time stekao zvanje majstor karatea, a za braon pojaseve su polozilo Damjan Milivojevic i Tijana Jane. 

U Gradskoj kuci 27.01. dodeljene su i Svetosavske povelje najboljim ucenicima,a u oblasti fizickog vaspitanja -karate Povelje su urucene Starčević Sari za rezultat na Republičkom takmičenju za devojčice III-IV razred. Zatim plaketu je dobila i Miona Muric ( I-II razred), Biljana Dragojlović(III-IVrazred) i Nikolina Grubiša (VII-VIII razred), a za mentorski rad nagradjena je Iva Vinković trener i predsednik Karate kluba Srem koja je i predvodila ove sjajne ucsnice i karatiskinje na proteklim školskim takmičenjima.

Protekle nedelje je održan i tradicionalni izbor za Sortistu godine Sremske Mitrovice gde karatisti Srema takodje primaju nagrade u kategoriji pionira i kadeta. Najbolji pioniri za proteklu godini su članice Karate kluba Srem Elena Milošević i Miona Murić aktuelne drzavne i Balkanske šampionke,zatim 2.mesto u istoj kategoriji pripalo je Anđeli Perović takodje Balkanskoj prvakinjim a u kategoriji kadeta 2.mesto i nagrada pripali su Nikolini Grubiši za ostvarene rezultate protekle godine.

Reči trenera Ive VInković: Izuzetno sam ponosna i srecna sto je karate uvrsten u Školski sport i sto je karate ove godine i Olimpijski sport , te na taj nacin mogu deci koja treniraju u mom klubu koji je na teritoriji Grada Sremske Mitrovice jedini klub clan zvanicnog Granskog Saveza, omogucim ucesce na skolskim prvenstvima i osvajanje i ovakvih prestiznih nagrada.

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime