Naslovna Business Konkurs za zapošljavanje u Pošti širom Srbije 4. maja

Konkurs za zapošljavanje u Pošti širom Srbije 4. maja

0

Pošta Srbije Beograd 4. maja pokreće stalni javni konkurs za zapošljavanje kandidata na celoj teritoriji Srbije.

– Potreba za novim radnicima rezultat je širenja asortimana usluga i razvijanja mreže poslovnica, navela je Služba za odnose s javnošću tog javnog preduzeća i precizirala da su aktuelne potrebe za zapošljavanjem vozača, poštara, dostavljača i šalterskih radnika.

Za ta radna mesta u poslovnicama širom zemlje, imaju priliku da se prijave kandidati iz cele Srbije, u jednostavnom onlajn postupku, a sve prijave biće pažljivo razmotrene i obrađene.

Kandidati koji uđu u uži izbor, biće, dodaju, pozvani na profesionalnu selekciju,

Za potrebe realizacije konkursa, Pošta Srbije kreirala je stranicu http://konkurs.posta.rs/, gde će biti dostupne sve informacije, uslovi konkursa i obrazac za prijavu.

Ta stranica ostaće stalno aktivna i služiće budućim potrebama oglašavanja i informisanja o otvorenim mogućnostima za zapošljavanje, kao i stalno otvorena za kontinuiranu prijavu kandidata zainteresovanih za rad u Pošti Srbije, čije prijave će biti razmatrane prema aktuelnim potrebama.

Pošta Srbije među najstarijim je i najvećim javnim preduzećima u Srbiji, čiji kolektiv broji oko 15.000 zaposlenih.

-Pored stabilnog i uspešnog poslovanja, Pošta Srbije je atraktivan, pouzdan i odgovoran poslodavac, koji poslovne uspehe gradi na kvalitetu ljudskih resursa, inovacijama i talentima, ali i dugoročnoj strategiji da privuče i zadrži najbolje kandidate i da se zajedno sa zaposlenima dalje izgrađuje i razvija, navode iz Pošta Srbije.

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime