Naslovna Art Konstrakta večeras nastupa u drugom polufinalu Evrovizije, pod rednim brojem tri

Konstrakta večeras nastupa u drugom polufinalu Evrovizije, pod rednim brojem tri

0

Predstavnica Srbije, Ana Đurić Konstrakta, nastupa večeras, i to kao treća u drugom polufinalu. Domaćin je Italija, a nastup se održava u Torinu u Areni Palo Olimpiko.

Prvo polufinale Pesme Evrovizije je za nama. Na njemu je nastupilo 18 zemalja, u finale su ušli predstavnici Švajcarske, Jermenije, Islanda, Litvanije, Portugalije, Norveške, Grčke, Ukrajine, Moldavije i Holandije.

Konstrakra, pevačica, tekstopisac i arhitektkinja našu zemlju predstavlja pesmom „In corpore sano”.

Za domaće medije Konstrakta je isticala i da je uzbuđena i da nema tremu. Ali i da joj nije stresno zbog nje same, već zbog velikog uzbuđenja u Srbiji. Nemački mediji, sa druge strane, nazivaju je „srpska Lejdi Gaga“, i pitaju se da li je njen nastup ipak previše nekonvencionalan za pobedu.

Pre solo karijere Ana Đurić je bila glavni vokal sastava Zemlja gruva, indi-alternativnog benda, na koga veliki procenat populacije nije obraćao pažnju dok Konstrakta nije nastupila na Pesmi za Evroviziju. Ispostavilo se da publika ima sluha za pesme koji za promenu govore o realnim problemima poput zdravstva, i to uz odličan „soundtrack“.

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime