Naslovna Kultura Natalija Lukić – ljubav prema muzici od malih nogu, tu je i...

Natalija Lukić – ljubav prema muzici od malih nogu, tu je i prvenac! (FOTO)

332
0
Natallija Lukić

Pre nekoliko dana smo imali veliko zadovoljstvo da razgovaramo sa mladom Natalijom Lukić koja i dalje traži svoj put u svetu muzike.

Natalija u ovom svetu korača hrabro, a pre 5 dana izbacila je i svoju prvu pesmu za koju je uradila i sport. Sa ovom divnom mladom damom smo pričali o muzici, njenim počecima, ali i o pesmi i njenim daljim planovima za budućnost.

Od kada kod vas postoji ljubav prema muzici? Kako je tekao vaš muzički put? Da li ste učestvovali na nekom muzičom takmičenju?

-Ljubav prema muzici postoji od malih nogu. Još kao jako mala, volela sam da slušam muziku. Kaze mi mama, da sam uz muziku najlepše spavala. Sa 7 godina sam krenula u muzičku školu. Upisala sam violinu, a htela sam klavir. Posle godinu dana sam napustila jer me violina uopšte nije privlačila. Sada se kajem što nisam nastavila. Nakon toga krenula sam u „Picolo“ gde sam pevala u horu, ali sam imala i jedan individualan nastup u našem mitrovačkom pozorištu, gde me je pratio hor mojih drugara iz „Picola“. Zatim sam ucestvovala na manifestaciji „Srbija u ritmu Evrope“, gde smo bili trećeplasirani grad u Srbiji. Nastupali smo u TC „Ušće“ u Beogradu. Dva puta sam bila na audiciji za Zvezde Granda, ali nisam prošla. Učestvovala sam i na audiciji za X faktor i takođe nisam uspela.

Foto privatna arhiva

Koju vrstu muzike preferirate?

-Volim i pevam Pop muziku. Slušam i narodnu, ali mi pevanje te vrste muzike baš i ne leži. Volim da pevam i starogradske i izvorne pesme. Godinu dana sam išla na časove pevanja, kod moje drage profesorice iz muzičke škole, Aleksandre Padrov. Bilo je divno raditi sa njom.

Foto privatna arhiva

Na Youtube je osvanula i vaša prva pesma. Kakvi su utisci, kako je tekla realizacije pesme i spota?

Jeste. Osvanula je moja prva pesma i mislim da će mi uvek biti najdraža. Ideja da snimim pesmu je došla kada sam napisala tekst posvećen mom bivšem momku, koji je kasnije Boris Subotić obradio. Tada sam rekla sebi, ovo je pravi tekst i pravi momenat za prvu pesmu i to moraš da uradiš! I tako krećem u potragu za ljudima koji će mi pomoci da svoj san i ostvarim. Kontaktirala sam našeg sugrađanina Borisa Subotića, jer sam sa njim već ranije radila. Pristao je da mi pomogne i krenuli smo u osmišljavanje melodije za postojeći tekst koji smo malo izmenili uz njegove sugestije, kako bi se bolje uklopio. On mi je uradio muziku i kompletan aranžman za pesmu. A onda je došlo na red snimanje spota. Odlična ekipa, takođe naših sugrađana, Vukota, Vocko, DJ Basko i Ceda, prihvataju da mi rade spot. Ideju sam dala ja, a oni su je pretočili u film od 3 minuta. Radili su spot od srca, sa velikom željom da sve bude perfektno odrađeno. Ja sam i više nego zadovoljna. Oni su pravi profesionalci. Radili smo spot puni elana. Nije nam smetala ni kiša, ni vetar, ni hladnoća. Bilo je uživanje raditi sa njima. Nikakako ne smem da izostavim i ne spomenem moju najdražu drugaricu Miru Farkaš, koja je takođe učestvovala u snimanju spota i naravno „glavnog glumca“ Bokija, bez koga ovaj spot ne bi bio ovakav kakav jeste, takođe i Jovanu Radovanović i Sanji Šuman koje su se pobrinule za moju šminku i ftizuru, kao i butik „Daja“ koji me je obukao.

Natalija na takmičenju X faktor, foto privatna arhiva

Kakvi su dalji planovi za budućnost?

-Što se tiče daljih planova, neću ovde stati. Nastavljam dalje. Nekako ću se izboriti. Znate i sami da je ovo vrlo težak put do uspeha. Treba mnogo svega. Nastavljam dalje, a vi će te prvi biti obavešteni, kada bude neka nova pesma.

Reči su jedne divno vaspitane i izuzetno talentovane devojke. Za kraj, pozivamo vas da poslušate njen prvenac klikom – OVDE.

Natalija Lukić

Srem Portal

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime