Home Društvo Mame i deca na istom poligonu

Mame i deca na istom poligonu

0
Mame i deca na istom poligonu

Nastavlja se jedna divna akcija u organizaciji Sportskog saveza Grada Sremska Mitrovica pod nazivom „100 dana takmičenja za 100 posto dece u sportu“.

U akciji su uključeni svi sportski klubovi na našoj teritoriji koji su u svojim prostorijama određenog dana ugostili najmlađe naše sugrađene i održali im jave časove iz oblasti sporta kojim se oni bave.

Deca su se upoznavala sa treninzima odbojke, džudoa, plivanja, karatea, gimnastici, košarci, rukometu, atletici i drugim sportovima. Vežbali su sa trenerima i članovim tih klubova.
U akciji su učestvovali svi naši vrhunski stručnjaci u klubovima na veliku radost dece.

U okviru te manifestacije u hali Pinki održano je sportsko druženje „mame sa svojom decom“.

Na istom poligonu našle su se mame sa svojom malom decom i takmičili se u raznim disciplinama.

Sportski centar im je za tu priliku pružio sve svoje raspoložive kapacitete tako da su mame sa decom prvo vežbali u Fitnes sali a onda u Velikoj sali na poligonu spretnosti na raznim preprekama ludo su se zabavljali što pokazuju cika i vriska i navijanje dece kojima se to mnogo svidelo pa je bilo prvo navijanja za svoje mame a onda su mame navijale za svoju decu, sve u svemu jedno veliko divno druženje koje će prerasti i u ponovno okupljanje i sportsko druženje.

Mame su sa decom đuskale, vežbale, takmičile se i zabavile i toliko im je bilo divno pa su već zakazale naredno okupljanje.
Naravno u tom druženju pomagali su im članovi Sportskog saveza, profesori fizičkog vaspitanja i sporta.

Manifestaciju „100 dana takmičenja za 100 posto dece“ možete pratiti na fejs stranici Sportski savez Grada Sremska Mitrovica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here