Naslovna Crna hronika Mile Kitić pretučen na nastupu u Švajcarskoj! (VIDEO)

Mile Kitić pretučen na nastupu u Švajcarskoj! (VIDEO)

0
Screenshot Avaz.ba

Nemile scene su viđene na nastupu pevača Mileta Kitića u jednoj kafani u Švajcarskoj.

Kako se može videti na snimku do kog je došao portal Avaz.ba, mladić prilazi pevaču tokom njegovog nastupa u jednom ugostiteljskom objektu. U početku se činilo da mladić samo želi da poruči pesmu. Ubrzo došlo je do haotične situacije, pevač završava na podu a na mladića nasrće nekoliko muškaraca. 

Brzo je reagovala i obezbeđenje pevača i lokala u kom je nastupao.

Video možete pogledati – OVDE.

Tim povodom za isti portal koji je i preneo snimak napada na pevača oglasio se i sam Mile Kitić.

– Pjvam već 48 godina, nikad u životu neprijatnost ni najmanju nisam imao, sve do sada. Znate, ja sam iskusan, čim vidim da je neko ovakav ili onakav, da pokušava nešto, ja ne prilazim. Nema gde nisam pevao, i za vreme rata, a ovakvo nešto nikad nisam doživeo.

Pevao sam u petak uveče u Bazelu, došao jedan gost i kaže: „Je l’ može ta i ta pesma?“, ja mu kažem: „Sačekaj, buraz, ne mogu da prekidam sad što pevam.“ Ja njemu lijepo kažem – samo da završim ovo, ne mogu usred pesme da prekidam i da pevam drugu pesmu. Nije mi davao nikakve znake da je agresivan. I on mene za rukav i povuče me dole, bilo je tu nekoliko stepenika, ja se sapleo i pao. Odmah je skočilo osiguranje i sklonilo ga s mene, istog trenutka su ga izveli. Nije bilo udaraca, ali izašla je ta ružna slika, na snimku to zaista izgleda tako. Povukao me s bine iz revolta, video sam ja, s namerom da mi naudi. Ali, verujte mi, da sam ja primietio nešto, da psuje, da ima neke namere, da je agresivan, da me gleda, ja bih odmah rekao osiguranju, ali ništa nisam primietio, samo sam mu najnormalnije rekao da ne mogu istog trenutka da mu otpevam pesmu koju je tražio.

Bila je tu i njegova žena, počela je da kuka, plače, ma haos! Evo, meni telefoni non-stop zvone, svi su se potresli, pogotovo i moja Marta, koja je videla snimak, a nije znala šta se kasnije desilo, da je sve okej.“ rekao je pevač za portal Avaz.ba

Izvor: Avaz.ba

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime