Naslovna Sport Milena Rodić – Dama koja pokreće ostale

Milena Rodić – Dama koja pokreće ostale

0
Milena Rodić, Foto: Privatna arhiva

Aerobik i crossfit su postali izuzetno popularni u svim zemljama sveta, pa tako i kod nas. Milena Rodić, dama iz Laćarka je sebe pronašla upravo u njima.

O njenim počecima u svetu sporta, sportskoj organizaciji koju ima i njenom razvoju razgovarali smo upravo sa Milenom.

Koliko dugo ste u svetu aerobika, sporta? Kada je pokrenuto sve to u Laćarku, odakle Vam uopšte ideja?

-Imam osećaj da sam od rodjenja u svetu sporta. Prvo su to bile sportske sekcije a kasnije sam počela da treniram rukomet. Vremenom je ljubav prema rukometu prešla na malo viši nivo u boljem klubu i u vidu posla. Sve to je bio i uslov da upišem Fakultet sporta u Novom Sadu koji sam završila u roku zajedno sa master godinom. Za vreme studiranja takmičenje sam zamenila rekreacijom a rukomet aerobikom. Kad sam se vratila kući rešila sam da pokrenem posao pošto nije bilo mesta za profesora fizičkog vaspitanja. I tako je nastala moja sportska organizacija “Fit lejdi”

Sem Laćarka proširili ste treninge i na Sremsku Mitrovicu? Kakav je ukupan odziv devojaka i žena?

Sem Laćarka treninge držim i u Martincima, Erdeviku i Sremskoj Mitrovici. To proširenje je teklo spontano, mesto po mesto. Dobijala sam pozive i upite od žena koje su čule za moj način rada a posle toga su usledile i molbe da krenem kod njih da držim. Nisam postavljala reklame, radila sam na preporuke i tako se širila.


Na koji način zainteresovane dame mogu da se prijave i počnu sa treninzima? Kojim danima se održavaju isti, i na kojim lokacijama? –Prijave uglavnom teku putem društvenih mreža ili na broj telefona koji je svima dostupan. Samo hrabri dolaze sami i bez najave što mi je uvek bilo zanimljivo pošto baš te dame pokazale su se kao najupornije i kasnije sa najboljim rezultatima. Termini u nasem lepom selu Laćarku su: utorak i četvrtak od 19 i 30, petkom od 18h. Termini za Sremsku Mitrovicu održavaju se u našoj najkvalitetnijoj teretani u gradu “Eurosport” ( kod Španca): ponedeljak, sreda i petak prva grupa od 19h, druga od 20h.
Radim 13 programa sa različitim rekvizitima u cilju postizanja što kvalitetnijih rezultata kao i zbog eleminisanja monotonije. Treninzi su prilagođeni svima kako po starosnim granicama tako i po početnim mogućnostima i kondiciji. Ono sto ističem jeste pre svega pozitivna i vesela atmosfera koja je osnovna za zdravo i kvalitetno vežbanje
,

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime