Naslovna Društvo Ministar Stefanović prisustvovao primopredaji zaštitne opreme i uređaja

Ministar Stefanović prisustvovao primopredaji zaštitne opreme i uređaja

0
Foto: MUP

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović prisustvovao je juče primopredaji zaštitne opreme i uređaja, koje je kineska kompanija „NUKTEK“ donirala Ministarstvu unutrašnjih poslova, i istakao da je ova donacija samo još jedan dokaz čeličnog prijateljstva Srbije i Kine.

„U prethodnim nedeljama i mesecima Srbija se, kao i druge zemlje, suočavala sa korona virusom. U svakom trenutku naše borbe imali smo podršku Narodne Republike Kine, zemlje koja se uspešno borila sa korona virusom i koja je pokazala da mere koje primenjuje daju rezultate. Te mere, koje je Srbija primenjivala u saradnji sa kineskim ekspertima koji su došli u našu zemlju, dale su rezultate i u Srbiji i pokazale da možemo efikasno da zaštitimo naše stanovništvo“, rekao je Stefanović.

Kineska kompanija „NUKTEK“ juče je donirala Ministarstvu unutrašnjih poslova 14.000 zaštitnih maski N95, dvoja KD vrata sa meračem temperature, pet jedinica za karantin i 15 posebnih kamera za merenje temperature.

izvor: MUP

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime