Naslovna Društvo Ministar Vulin uputio telegram saučešća austrijskom kolegi

Ministar Vulin uputio telegram saučešća austrijskom kolegi

0
Ministar Vulin

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin uputio je juče telegram saučešća saveznom ministru unutrašnjih poslova Republike Austrije Karlu Nehameru povodom žrtava terorističkih napada u Beču.

„U ime Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i svoje lično ime, dozvolite mi da Vama i porodicama nastradalih uputim izraze iskrenog saučešća povodom tragičnog terorističkog napada u Beču, koji najoštrije osuđujemo.

Ističemo da samo udruženim snagama i odlučnim delovanjem možemo da se suprotstavimo terorizmu i doprinesemo postizanju globalnog mira i bezbednosti.

U ovom teškom trenutku upućujemo reći podrške i solidarnosti austrijskoj policiji, pred kojom stoji težak zadatak da požrtvovanim radom ponovo uspostavi mir i stabilnost u zemlji.

Uveravam Vas da će Savezno ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Austrije uvek imati pouzdanog partnera u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije i da će moći da računa na našu iskrenu podršku i pomoć.

Uvaženi kolega, želim Vam da ostanete jaki i istrajni u ovoj borbi, a povređenim građanima brz oporavak“, navodi se u telegramu saučešća ministra Vulina.

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime