Home Business Obuka za ugostitelje pod nazivom „Čisto i sigurno“

Obuka za ugostitelje pod nazivom „Čisto i sigurno“

0
Obuka za ugostitelje pod nazivom „Čisto i sigurno“

Oko 8.000 ugostitelja i zaposlenih u turizmu od 23. februara učestvovaće u obuci “Čisto i sigurno”, kako bi se rizik širenja virusa korone sveo na minimum, a gostima obezbedio bezbedan boravak u restoranima i hotelima širom zemlje, najavila je delegacija EU u Srbiji.

Obuka podrazumeva da radnici turizma i ugostiteljstva ovladaju veštinama sprovođenja novih mera u svojim objektima, koje će bezbednost turista i gostiju podići na viši nivo.

Povodom početka obuke u sredu će se u beogradskom hotelu Falkenštajner odrzati konferencija, koja će biti realizovana uz podršku projekta “#EUzaTebe – za kulturno naslede i turizam” i organizacije HORES.

Konferenciju će otvoriti Pomocnica ministra trgovine, turizma i telekomunikacija Jelena Milenković-Orlić, vođa projekta “EU za kulturno naslede i turizam” i direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović.

Sprovodenje “Cisto i sigurno” mera podržao je projekat “EUzaTebe – za kulturno nasleđe i turizam” koji finansiraju Evropska unija i Vlada SR Nemačke, a sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here