Naslovna Društvo Održan tradicionalni turnir u nogo tenisu Rade Raković Caci

Održan tradicionalni turnir u nogo tenisu Rade Raković Caci

0
Turnir u nogotenisu Rade Raković Caci

U subotu, 26.juna u pre podnevnim satima u organizaciji poznatog Laćaračkog ugostitelja, sportskog radnika i bivšeg predsednika fudbalskog kluba Lsk Lazara Vuletića održan je već tradicionalni memorijalni turnir u nogo tenisu Rade Raković Caci.

Turnir je održan na sportskom terenu koji se nalazi u sklopu poznate Laćaračke kafane Siberman. Kako navodi organizator ovog već tradicionalnog turnira Lazar Vuletić ,turnir je zamešljen tako da se održi i sačuva uspomena i sećanje na nekada velikog ljubitelja fudbala i fudbalskog kluba Lsk iz Laćarka.Caci je bio veliki drug,dobar saradnik i mnogo je doprineo razvoju fudbalskg kluba,odrekao se redovnog zaposlenja da bi služio voljenom klubu.Sada je na nama da kroz druženje i sportski duh uspomenu na Cacija čuvamo i narednih godina .

Na turniru je učestvovalo 8 ekipa i veliki broj navijača sa cele teritorije Mitrovačke opštine. Pobedu je odneo sada već iskusni Laćarački dvojac Aleksandar Filipović i Dragan Vuletić.Nakon turnira podeljene su i prikladne nagrade,a nije izostalo ni tradicionalno Sibremansko druženje koje je trajalo do kasnih večernjih časova.

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime