Naslovna Crna hronika Pevač Saša Kovačević priveden?!

Pevač Saša Kovačević priveden?!

0
Sasa Kovacevic, screenshot Instagram

Pevač Saša Kovačević doživeo je pravu neprijatnost na putu ka Dominikanskoj republici.

Kovačević je sa bratom Radetom i ostatkom ekipe krenuo put ove zemlje kako bi snimio spot za svoje nove četiri pesme. U Njujuorku ga je privela policija, držali su ga nekoliko sati na aerodromu da bi se na kraju ispostavilo da je sve – zabuna! On je zbog toga propustio let za Dominikasnku republiku

– Saleta je na aerodromu u Njujorku privela policija! Došlo je do neke zabune, pa su ga skinuli sa redovnog leta i odveli u posebnu prostoriju i zadržali par sati, taman da mu let za Dominikanu propadne – otkrio je izvor za „Svet“, pa nastavio:

– Uopšte mu nije bilo svejedno. Pitao ih je zašto ga drže i proveravaju, a odgovor je bio da je to deo rutinske kontrole i da su pooštrene mere opreza. Ubrzo mu je policija vratila dokumenta, saopštila da je sve u redu i da može da nastavi put. Sale je poludeo. On je perfekcionista. Ne voli da kasni i vrlo je odgovoran. Morao je da kupi nove karte, što uvećava troškove snimanja. On je odvojio više od 30.000 evra za snimanje spotova i nije mu do bacanja para zbog greške aerodromske policije, ali šta je tu je – zaključio je pomenuti izvor za „Svet“.

izvor: Svet

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime