Naslovna Business Pošta pokreće prvi nacionalni konkurs „100 uspešnih poslovnih žena“

Pošta pokreće prvi nacionalni konkurs „100 uspešnih poslovnih žena“

0
Pošta Srbije, foto N1

Pošta Srbije pokrenula je prvi nacionalni nagradni konkurs “100 uspešnih poslovnih žena”. Za 100 kandidatkinja čije prijave budu najbolje ocenjene, Pošta će obezbediti nacionalnu vidljivost poslovanja kroz besplatan oglasni prostor u više od 1.500 pošta širom Srbije.

To podrazumeva predstavljanja u brošuri koja će biti dostupna bez naknade korisnicima poštanskih usluga, kao i u onlajn brošuri, na monitorima u poštama, i na korporativnom sajtu i zvaničnim profilima Pošte na Instagramu, Fejsbuku i Linkedinu.

Konkurs nosi slogan “Najbolje tek dolazi” i namenjen je preduzetnicama ili osnivačima i zakonskim zastupnicama malih preduzeća sa teritorije cele Srbije.

Cilj je da se pomogne osnaživanje i promocija ženskog preduzetništva kroz afirmaciju biznisa čije su vlasnice žene, kao i njihovu veću konkurentnost i bolje pozicioniranje na nacionalnom tržištu roba i usluga.

Nagradni konkurs “100 uspešnih poslovnih žena” traje do 8. aprila 2022, a kriterijumi za ocenjivanje su, između ostalog, nagrade u oblasti poslovanja ili stvaralaštva, društveno-odgovorne aktivnosti i uspešnost prezentovanih poslovnih aktivnosti ili poslovne ideje.

Prijave će ocenjivati stručna Komisija, a proglašenje pobednica konkursa biće organizovano krajem aprila.

Detaljne informacije o uslovima konkursa i načinu prijave dostpne su na internet adresi preduzetnice.posta.rs.

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime