Naslovna Društvo U potpunosti zatvoren put između Stare Pazove i Vojke

U potpunosti zatvoren put između Stare Pazove i Vojke

0

STARA PAZOVA – Put od Stare Pazove do centra Vojke od danas je zbog radova zatvoren za saobraćaj. Prema informacijama od izvođača, rekonstrukcija je planirala da se završi u narednih 20 dana.
U ovom momentu zatvorena je trasa između nadvožnjaka i centra Vojke ali će se uskoro radovi proširiti i na deonicu od restorana “Putnik” do nadvožnjaka. Za vreme radova mole se vozači da koriste alternativni pravac od bazena u Novoj Pazovi do centra Vojke.

U “Lasti” saznajemo da će do otvaranja puta svi putnici koji čekaju autobus za Vojku na stanici “Putnik” to od sada činiti na tzv.”Dunav” stanici prema Novoj Pazovi, što je nova trasa autobusa za Vojku i Krnješevce.

Radovi na ovoj deonici su počeli krajem marta i deo su velike rekonstrukcije putne mreže Stari Banovci – Nova Pazova – Vojka – Krnješevci. Nakon završetka puta za Vojku, radovi se premeštaju na deonicu od autoputa E-75 do bazena u Novoj Pazovi.

Uređenje putne infrastrukture u Opštini Stara Pazova prioritet je u ovoj godini, a koliko je lokalna samouprava ozbiljno shvatila projekat dokazuje činjenica da je u njega uloženo čak 980 miliona dinara što predstavlja najveću investiciju u istoriji opštine Stara Pazova.

Investicijom od gotovo milijardu dinara i rehabilitacijom navedenih deonica u staropazovačkoj opštini unapređuje se postojeća putna mreža koja povezuje autoput, lokalne i regionalne centre i podiže nivo opšte bezbednosti drumskog saobraćaja.

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime