Naslovna Kultura Predstava „Balkanski špijun“

Predstava „Balkanski špijun“

0
Predstava "Balkanski špijun", foto promo

U četvrtak 19. marta u Velikoj dvorani Kulturnog centra u Rumi sa početkom u 20 časova biće odigrana predstava „Balkanski špijun“.

Režiju za ovu predstavu potpisuje Tanja Mandić Rigonat a u predstavi igraju Ljubivoje Bandović, Nela Mihailović, Dubravka Stojanović Glid, Milutin Milošević, Katarina Marković i Vanja Milačić.

O predstavi:

Kovačević u centar svega stavlja komediju koja je obavijena tragovima drame i satire. U svakom njegovom delu, počevši od „Balkanskog špijuna“, preko „Maratonaca koji trče počasni krug“, „Sabirnog centra“ do „Urnebesne tragedije“ i „Ko to tamo peva“, u centru svega se nalazi fantastična analiza jednog čoveka, koji obuzet nepostojećim, pogrešnim idealima svet oko sebe (pa čak i najbliže) posmatra kao neku vrstu zavere. Manija postaje deo njega koja dovodi do teatralnih razmišljanja i postupaka. Na taj način, Ilija Čvorović postoji (barem neki mali deo) u svakom od nas.U režiji Tanje Mandić Rigonat, „Balkanski špijun“ dobija prepoznatljiv prizvuk prošlih, sadašnjih i budućih vremena. Možda nestalnih, ako ne pravih, onda nestalnih u našem umu.

Cena ulaznice je 1.000 dinara.

Radno vreme biletarnice: svaki dan od 10.00 do 12.00 i od 18.00 do 21.00 čas, sem nedelje kada biletarnica ne radi.

(ruma.rs)

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime