Naslovna Društvo Prijave privrednika za mere Vlade Srbije

Prijave privrednika za mere Vlade Srbije

1
porez-novac
Novac, ilustracija, foto telegraf.rs

Vlada Srbije pozvala je privrednike da se prijave u cilju korišćenja olakšica omogućenih Programom ekonomskih mera za suzbijanje posledica po privredu od strane epidemije koronavirusa.

Program je ukupno vredan 5,1 milijardu evra, a svi privredni subjekti u privatnom sektoru mogu da koriste mere propisane Programom.

Uslov je da počev od 15. marta pa do dana stupanja na snagu uredbe nisu smanjili broj zaposlenihza više od 10 procenata.

1 KOMENTAR

  1. Dragan, Ruma
    Radim u Rumi kao taksista, uredno prijavljena radnja i ja jedini kao radnik i vlasnik taksi radnje. Dobijam mnogo različitih informacija na ovu temu, a najznačajnije su te da neki taksisti kažu da i mi moramo podneti te prijave za ostvarivanje dobitka 3 minimalca, dok neki drugi tvrde da taksisti ne moraju da podnesu prijave jer imamo samo jedan žiro račun radnje a i zbog još nekih razloga nismo u obavezi podnošenja već ćemo svakako te pare automatski dobiti na svako svoj žiro račun taxi preduzetničke radnje. Recite mi, znači, moramo li ili ne podnositi zahtev? Ako moramo, gde je taj formular, kako se to podnosi i ako možete te korake pojasniti jer nismo svi vični elektronskom poslovanju. Hvala.

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime