Naslovna Društvo Putin: Zapad bi da podeli rusko društvo, ali to tako ne ide

Putin: Zapad bi da podeli rusko društvo, ali to tako ne ide

0
epa07713961 (FILE / COMPOSITE) - Ukranian then Presidential candidate Volodymyr Zelensky (L) talks to the media during the Ukrainian presidential elections in Kiev, Ukraine, 21 April 2019, and Russian President Vladimir Putin (R) gestures while answering a question during his annual press conference in in Moscow, Russia, 23 December 2016 (images reissued 13 July 2019). According to reports, The Ukraine's President Zelensky called Russian President Put on the phone on 11 July 2019 for the first time. EPA-EFE/TATYANA ZENKOVICH/YURI KOCHETKOV

Otvorene provokacije protiv ruskih oružanih snaga koje koriste strani mediji zahtevaju detaljnu istragu i takve akcije moraju biti odlučno suzbijene, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin.

– Otvorene provokacije protiv naših oružanih snaga takođe zahtevaju temeljnu istragu, uključujući korišćenje resursa stranih medija i društvenih mreža. Naravno, neophodno je na najodlučniji način zaustaviti bilo kakve zločine na teritoriji Ruske Federacije, poručio je Putin na proširenom sastanku odbora Državnog tužilaštva, prenosi agencija RIA Novosti.

Putin je takođe rekao da u prvi plan Zapada dolazi, kako kaže, cepanje ruskog društva i uništenja Rusije, ali je poručio da “to tako ne ide”.

– Na naše iznenađenje, visoke diplomate u Evropi i Sjedinjenim Državama pozivaju svoje ukrajinske satelite da iskoriste sve svoje mogućnosti za pobedu na bojnom polju, to je tako čudna diplomatija među našim partnerima u SAD i u Evropi. U prvi plan dolazi još jedan zadatak, a to je da se rusko društvo podeli, da se Rusija uništi iznutra. Ali ni ovde zamka ne funkcioniše, istakao je ruski predsednik.

Dodao je da rusko društvo pokazuje zrelost, solidarnost, da podržava oružane snage, napore u cilju bezuslovnog osiguranja bezbednosti same Rusije i podrške građanima koji žive u Donbasu.

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime