Naslovna Društvo Ruma: Podnošenje prijave po osnovu naknade za zaštitu i unapređivanje životne sredine...

Ruma: Podnošenje prijave po osnovu naknade za zaštitu i unapređivanje životne sredine za pravna lica i preduzetnike moguće i elektronskim putem

0
Internet, online, foto pixabay.com

Odeljenje za lokalne javne prihode Opštine Ruma obaveštava obveznike naknade za zaštitu i unapređivanje životne sredine (Eko taksa) da prijave za 2020. godinu, od subote 18. jula 2020. mogu podnositi i elektronskim putem preko Portala LPA (lpa.gov.rs).

Prijave za 2020. godinu podnose se na Obrascu 1 u koji je potrebno uneti podatke od značaja za utvrđivanje naknade za zaštitu i unapređivanje životne sredine, a sve u skladu sa Uredbom o kriterijumima za određivanje aktivnosti koje utiču na životnu sredinu.

Obaveštavaju se obveznici naknade za zaštitu i unapređivanje životne sredine – preduzetnici i pravna lica koji obavljaju određene aktivnosti koje utiču na životnu sredinu, da 31. jula 2020. godine ističe rok za podnošenje prijave na Obrascu 1 za 2020. godinu.

Napomene u vezi unosa podataka u prijavu – Obrazac 1:

potrebno je u prijavi navesti period i godinu na koje se prijava odnosi (pošto podatak o periodu nije sastavni deo Obrasca 1); unosi se tačan iznos godišnjeg prihoda iz 2019. godine (ne u hiljadama dinara); u polje „jedinice lokalne samouprave na čijoj teritoriji obavlja pretežnu delatnost“ unosi se ukupan broj jedinica lokalnih samouprave, odnosno gradskih opština u kojima obveznik naknade obavlja pretežnu delatnost.

Za detaljnije informacije obratite se Odeljenju za lokalne javne prihode Opštine Ruma telefonom ili putem mejla.

(ruma.rs)

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime