Naslovna Sport Nova pojačanja za FK Podrinje i FK Budućnost

Nova pojačanja za FK Podrinje i FK Budućnost

326
0
Bačanin (levo) i Pavlović (crno-beli dres)

Fudbalski klub Podrinje iz Mačvanske Mitrovice, i njihove komšije, FK Budućnost iz Salaša Noćajskog nastavili su da ojačavaju svoje redove pred nastavak prvenstva.

Podrinje čekaju velike borbe u VFL „Jug“, dok Salašari pretenduju na najviši plasman u Sremskoj ligi i da se od naredne sezone pridruže komšijama u 4. rangu takmičenja.

Drugo zvanično pojačanje Fudbalskog Kluba Podrinje u zimskom prelaznom roku je Strahinja Bačanin. On dolazi iz FK Proleter iz Mihajlovca, rođen je 1998. godine i igra na poziciji levog beka. Prošao je Omladinske Škole FK Smederevo i FK Jagodina, a nastupao je još za FK Vršac, zatim FK Rad Beograd iz kog prelazi u FK Proleter iz Mihajlovca.

Dušan Pavlović, bivši igrač FK.Radnički (SM), Partizana iz Vitojevaca ,Hajduka iz Divoša , Jadrana iz Golubinaca i Železničara iz Inđije novi je igrač Budućnosti. U klubu iz Salaša Noćajskojg se nadaju da će igrač koji je godinama jedan od boljih igraca Sremske lige doneti preko potreban kvalitet ekipi u borbi za najviši plasman.

izvor: fejsbuk FK Podrinje, fejsbuk FK Budućnost

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime