Naslovna Sport Vladimir Tintor – od Zvezdinog dresa do Kine

Vladimir Tintor – od Zvezdinog dresa do Kine

215
1
Vladimir Tintor na jednom od treninga u Kini, Foto: Privatna arhiva

Vladimir Tintor je rođen 1. septembra 1979. godine u Inđiji . Tokom igračke karijere promenio je veliki broj klubova, a ljudi ga najviše pamte kao igrača Crvene Zvezde.

Tintor je bio igrač sredine terena, sa prefinjenom tehnikom i osećajem za prostor. Sa svojih 182 cm i dobrom fizičkom spremom mogao je podjednako dobro da odgovori na više pozicija u veznom redu.

Karijera ga je vodila od Crvene Zvezde, Inđije, Banatskog Dvora, preko mađarskog Đera, švedskog Bodensa, kazakhstanskog Žetsu, sve do Čukaričkog, Crne Gore gde je nosio dres Berana. Bogata karijera za sada mladog i perspektivnog trenera.

Po završetku igračke karijere, Vladimir je ostao u fudbalu. Usavršavao se iz godine u godinu, da bi pre nekoliko meseci dobio poziv u najmnogoljudniju zemlju na svetu. Tintor je postao trener mlađih kategorija u jednom kineskom fudbalskom klubu – Jingfan.

Rođeni Inđijac se rado odazvao pozivu da govori za naš portal na čemu mu dugujemo posebnu zahvalnost. O svojim utiscima i stanju u Kini Vladimir je rekao:

-Nakon neprijatne situacije sa virusom, sve se polako vraća u normalu. Na radost dece iz kluba i moju ličnu radost krenuli smo sa treninzima. Deca su divna, upijaju svaki savet i svakodnevno napreduju. Imao sam tu sreću da su uslovi u klubu fenomenalni, a gazda čovek prepun poštovanja i razumevanja. Sticajem okolnosti bavi se proizvodnjom zaštitnih maski koje su postale jedno od najvažnijih sredstava zaštite u celom svetu.

Početak kao svaki je bio težak, ali se bivši vezista Crvene Zvezde dobro snašao.

-U klubu je odlična organizacija, a u mlađim selekcijama vlada prava porodična atmosfera. Sa zadovoljstvom prisustvujem svim okupljanjima i van treninga i samog fudbala. Druženje sa ovim divnim klincima je prelepo. Sigurno iskustvo koje ću dugo pamtiti. Ovim putem pozivam sve da poštuju mere zaštite i nadam se da će se i u Srbiji situacija brzo stabilizovati.

Uz zahvalnost na pozivu koje nam je izrekao na kraju, Tintor je samo potvrdio veoma lepo mišljenje koje o njemu vlada. Nadamo se da će uspeti da ostvari sve zacrtane ciljeve, a mi smo tu da ispratimo svaki trenerski korak ovog mladog stručnjaka.

Srem Portal

1 KOMENTAR

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime