Naslovna Crna hronika Sremska Mitrovica: Najviše vozača isključeno je iz saobraćaja zbog nasilničke vožnje

Sremska Mitrovica: Najviše vozača isključeno je iz saobraćaja zbog nasilničke vožnje

0
Policija-hapšenje-udes-osumnjičenih-otmica
Policija, ilustracija, foto: pixabay.com

Sremska Mitrovica – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, tokom prošle nedelje, isključili su iz saobraćaja 36 vozača zbog učinjenog prekršaja nasilničke vožnje i 42 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Pod dejstvom psihoaktivnih supstanci najveći broj vozača isključen je iz saobraćaja na teritoriji Beograda, a zatim na teritoriji Kruševca, Leskovca, Niša, Pančeva, Požarevca i Čačka.

Osamnaest vozača koji su zatečeni da upravljaju vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci mlađi su od 24 godine, a najmlađi vozač koji je zatečen u vršenju ovog prekršaja ima 17 godina.

Takođe, saobraćajna policija je, pored upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, 16 vozača istovremeno zatekla i u činjenju drugih prekršaja.

Najviše vozača isključeno je iz saobraćaja na teritoriji Sremske Mitrovice zbog nasilničke vožnje, dok su zbog istog prekršaja vozači isključeni na teritoriji Beograda, Niša i Novog Sada, dok je šest vozača isključeno iz saobraćaja zbog upravljanja vozilom sa više od 3 promila alkohola.

Pripadnici Uprave saobraćajne policije su, tokom noći u Beogradu, zaustavili tri vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, a pritom nisu imali vozačku dozvolu ili su imali vozačku dozvolu neodgovarajuće kategorije. Protiv trojice muškaraca biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime