Naslovna Sport Sremska Mitrovica: Otvorena škola kuglanja

Sremska Mitrovica: Otvorena škola kuglanja

0
Kuglaški klub Srem

Otvorena je škola Kuglanja sa devet čunjeva u Sremskoj Mitrovici.

Svakog petka od 18h-20h u Sportskom Poslovnom Centru „Pinki“ na Kuglani u koju se ulazi na sluzbeni ulaz u Halu,sacekace vas raspolozeni kuglasi,treneri koji ce vas uvesti u svet kuglanja i to bez ikakve nadoknade(ne placa se nista). Potrebno je poneti sa sobom ciste patike i trenerku na sebi.
Svi su pozvani,svi uzrasti od 10 godina pa na dalje. Treneri i iskusni kuglasi iz Kuglaskog Kluba Srem vodice skolu kuglanja svakog petka. 
Vazno je napomenuti,Sremska Mitrovica ima dugu istoriju kuglanja,kroz vreme iz kuglane je izaslo dosta uspesnih kuglasa. Izdvojicemo dvojicu trenutno najuspesnijih koji s ponosom u svetu kuglanja predstavljaju grad Sremsku Mitrovicu i zemlju Srbiju. 
Reprezentativci Igor Kovacic i Bojan Klicaric koji su ponikli na istoj kuglani. Afirmisani nakon toga u jacim klubovima i drugim gradovima danas su poznati javnosti kao svetski visestruki sampioni. Na rang listama izuzetno visoko kotirani,cenjeni i uvazavani na kuglaskoj sceni evrope.
Dodjite i vi postanite sampioni,za mladje su obezbedjene male kugle koje su predvidjene za pravilan razvoj.U zdravom telu,zdrav duh. Kuglanjem se razvija i jaca celo telo.

Kuglaški klub Srem

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime