Naslovna Sport Tumbaković razmišlja da vrati Ivanovića u reprezentaciju!

Tumbaković razmišlja da vrati Ivanovića u reprezentaciju!

0
Bane Ivanović, foto Wikipedia

Mitrovčan Branislav Ivanović i u poznim igračkim godinama pruža odlične partije u dresu Zenita.

Ivanović je i kapiten ruske ekipe, jedan od lidera, i njegov kvalitet i iskustvo bi sigurno značilo našoj reprezentaciji. S toga ni ne čudi interesovanje selektora Tumbakovića za njegov povratak u najbolji tim Srbije. To je potvrđeno i u intervjuu selektora koji je nedavno dao.

„Naravno da razmišljam o Branislavu Ivanoviću. Znam da je to veoma kompleksno pitanje, ali govorimo o potencijalu igrača koji danas igra u jednoj od najjačih evropskih liga, gde je još i kapiten i lider Zenita. Što se mene tiče, ne vidim nikakav problem oko povratka Ivanovića, sa kojim imam odličan odnos. Sa druge strane imam i potpunu autonomiju u radu i odlučivanju i moj zadatak kao selektora je da samo razmišljam o rezultatu, sve drugo je manje važno“, napomenuo je u intervjuu za „Politiku“ Tumbaković.

Poziv bi mogao da usledi već za mečeve baraža koji se igraju za dva meseca.

„Razmišljam u tom pravcu da da Ivanovića pozovem za martovski baraž. Do tada ima još dosta vremena, a naše odluke moraju da budu brze, tačne i pre svega u interesu srpskog fudbala, a ne nekog pojedinca“, poručio je selektor Srbije.

Ostaje da se vidi da li će uslediti poziv koji Bane sigurno zaslužuje!

izvor: Politika.rs

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime