Naslovna Crna hronika Uhapšen reper Buba Koreli!

Uhapšen reper Buba Koreli!

0
buba koreli
foto/instagram

Pucnjavi je navodno prethodila masovna tuča u kojoj su povređene dve osobe, nakon čega su prevezene na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu

Reper Buba Koreli, manje poznat pod pravim imenom Amar Hodžić, uhapšen je nakon jučerašnje pucnjave u Sarajevu!

Kako je potvrdio Pr MUP-a KS Mirza Hadžiabdić, osim Hodžića uhapšen je i muškarac inicijala O. C., a re; je o Omaru Curiću, inače rođaku Bube Korelija.

Podsetimo, jučerašnja pucnjava desila se u sarajevskom naselju Stup, a sukobilo se pet osoba, među kojima Hodžić i Curić, tvrdi Klix.

Pucnjavi je navodno prethodila masovna tuča u kojoj su povređene dve osobe, nakon čega su prevezene na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

Od policije, pomenuti portal saznaje da povređene osobe povrede nisu zadobile od vatrenog oružja, već usled tuče koja je prethodila pucnjavi.

Incident se dogodio oko 16:30 časova, a policajci su zatekli dve povređene osobe.

– Hapšenje se dogodilo u 22.55, dve osobe su uhapšene – rekao je portparol MUP-a KS Mirza Hadžiabdić za „Dnevni avaz“, povodom hapšenja.

Buba Koreli uhapšen je u ulici Ljubljanska, gde je zatečen u vozilu. Tom prilikom pretreseno je i njegovo vozilo. Reper se navodno tereti za izazivanje opšte opasnosti, nošenje oružja i nanošenje teških telesnih povreda.

Još se traga za jednom osobom koja je prilikom pucnjave bila u Mercedesu. Za tim autom je raspisana potraga.

Buba Koreli se nalazi u prostorijama za zadržavanje MUP-a KS i čeka se da ide pred tužioca.

Podsetimo, nakon pucnjave, Buba Koreli je rekao:

– Povodom današnjeg incidenta koji se dogodio, došlo je do spominjanja mog imena. Ja, Amar Hodžić, sam se našao u pogrešno vreme, na pogrešnom mestu i nikako nisam povezan sa pucnjavom – rekao je Koreli za Avaz.

(telegraf.rs)

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime