Naslovna Crna hronika Uhapšena dva policijska službenika

Uhapšena dva policijska službenika

0
policija
Foto: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, odredili su zadržavanje do 48 sati pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova P. L. i B. V. zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu počinili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Postoje osnovi sumnje da su P. L. i B. V. 4. februara ove godine prilikom pretresa stana i drugih prostorija u sklopu akcije hapšenja osumnjičenih da su članovi organizovane kriminalne grupe koju su predvodili V. B. i M. M., svesno i voljno površno pretresli jedan stan kako ne bi pronašli predmete krivičnog dela.

Naknadnim pretresom, policija je u tom stanu pronašla pištolj, a osumnjičeni se terete i da nisu oduzeli novac koji je pronađen u stanu prilikom pretresa, iako je bio predmet krivičnog dela i naveden u naredbi o pretresanju.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime