Naslovna Vesti iz Srema Počela podela paketa

Počela podela paketa

96
0
Foto SM Korona 2020

Volonteri iz gradskih i seoskih mesnih zajednica počeli su da donose pakete pomoći na kućnu adresu penzionerima sa nižim primanjima.

Paketi sadrže osnovne životne namirnice kao vid pomoći koju je pripremio Štab za vanredne situacije Grada Sremska Mitrovica (brašno, ulje, šećer, konzervirana hrana, testenina…).

Glavni gradski štab organizovao je mini-štabove po mesnim zajednicama za distribuciju oko 10.500 paketa. Podela paketa za penzionere koji imaju penzije manje od 30.000 dinara krenula je od MZ „Sava“ i MZ „Centar“, a u narednim danima podela će se vršiti i po ostalim gradskim i seoskim mesnim zajednicama.

U narednih 10-15 dana trebalo bi da svi paketi budu podeljeni. Svi penzioneri koji ne žive na prijavljenoj adresi potrebno je da se jave Call centru i obaveste volontere na kojim adresama trenutno borave, kako bi ih mogli pronaći. Pakete pomoći dobiće svi penzioneri Republičkog fonda PIO (i poljoprivredne, invalidske penzije…). U slučaju da više penzionera stanuje na istoj adresi, paket će dobiti svi koji ostvaruju pravo na paket.

izvor: SM Korona 2020

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime