Naslovna Društvo Viktor Bevanda, autistični dečak iz Srbije kojeg porede sa Pikasom i Van...

Viktor Bevanda, autistični dečak iz Srbije kojeg porede sa Pikasom i Van Gogom!

0
Viktor Bevanda original art for sale
original art for sale

Njegovo ime je Viktor Bevanda. Ima samo dvanaest godina a već je na sebe privukao pažnju velikog broja ljudi. Viktor je pravi umetnik, u punom smislu te reči.

On je autistični dečak kog eminentni stručnjaci već upoređuju sa Pikasom i Van Gogom! Viktor nažalost ne govori, ali njegovi radovi govore više od svake reči.

Njegova popularnost na društvenim mrežama raste iz dana u dan, a podrška za njegov rad stiže iz svih krajeva sveta. Prve znake autizma počeo je da pokazuje sa dve godine. Brzo nakon toga mu je dijagnostifikovan autizam. Oko njegove pete godine, roditelji su primetili Viktorov neverovatan talenat za umetnost.

Viktorov sajt: Vichysart.com

Viktor Bevanda Arts bevanda arts

Kroz nekoliko narednih godina njegova tehnika se razvijala sama od sebe i počeo je da se izražava kroz svoje slike i umetnost koju stvara. Ovaj dragi dečak je dokaz da autizam nije prepreka za kreativnost i kreativno stvaranje. Viktor je rođen u Srbiji, a sa roditeljima se preselio u Sjedinjene Američke Države 2018. godine. Trenutno žive na Floridi. Njegove slike su prava umetnost, a odlikuju ih jarke boje, improvizacija, Sloboda izražavanja i velika pažnja koja je posvećan svakom detalju.

Ovaj dečak je samouk, a inspiracija za njegove slike dolazi iz njegovog srca i uma. Pravo je uživanje gledati njegove slike i diviti se retko viđenom talentu. Viktor slika sve, od Big Bena u Londonu, raznih predela, cveća, preko leptira, životinja do crtanih filmova i raznih crtanih junaka. Društvene mreže su način na kojima možete pratiti rad ovog dečaka. Nove fotografije svakodnevno možete pratiti na fejsbuku, Instagramu i tik-toku.

Zvaničan profil Viktora Bevande prati preko 43.000 ljudi, dok su brojke na tik-toku impresivne. Profil prati preko sto hiljada korisnika, a postovi su lajkovani neverovatnih 2,8 miliona puta! Na Instagramu su postavljene 239 objave u kojima možete uživati, svakog dana. Zvaničan profil na kom se na fejsbuku postavljaju objave, odnosno slike koje Viktor slika prati blizu 15.000 ljudi.

Na svakom od tih profila mogu se pronaći kontakt informacije i načini na koje možete kupiti neku od slika ovog dragog dečaka. Na sajtu na kom su postavljene fotografije Viktorovih slika postoje jasne kategorije. Tu su fotografije cveća, životinja, predeli, umetnost za decu, ručno pravljene čestitke i mešana umetnost.

Na sajtu postoji i opcija Subscribe preko koje direktno na vašu e-mail a dresu možete dobijanje najnovije Novosti vezane za Viktorovu umetnost. U stvaranju slika Viktoru pomaže njegova majka. Ona pronalazi fotografije na internetu koje ja prebacim na papir. Ponekad njegove slike izgledaju identično kao orginal fotografije zbog njegovog fotografskog pamćenja.

Ovaj dečak ipak preferira da te fotografije predstavi na svoj način. Viktor govori rečima. Umesto imenica i prideva, njegove slike su pune likova, životinja i cveća koje su bogatim bojama prikazane baš onako kako je on to zamislio. Sigurno je to da će se o njegovom imenu i umetnosti tek čuti. Budućnost je pred ovim dečakom, a na svima nama je da mu damo podršku i uživamo u malim remek delima koje on stvara.

VIKTOR BEVANDA PROFILI

https://www.tiktok.com/@vichys_art?https://www.instagram.com/vichys_art/https://www.facebook.com/Vichys-art-103889754845802/

London News

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime