Naslovna Sport Zapaženi rezultati AK „Srem“

Zapaženi rezultati AK „Srem“

0
AK Srem

Tokom vikenda u Beogradu je održano Prvenstvo Srbije za seniore i seniorke u dvorani. Učetvovali su i članovi AK „Srem“ a najuspešnije su bile dame ovog kluba koje su osvojile dve medalje.

Prvog dana nastupila je Sanja Veselinović u skoku motkom i pobedila u disciplini skok motkom, svojim novim najboljim rezultatom 3,20m. Sanja je u uzlaznoj formi i iako studira stiže da se posveti atletici i ostvaruje sasvim solidne rezultate. Drugog dana Aleksandra Kostadinović je u trci na 3000m postigla svoj novi najbolji rezultat koji sada iznosi 10:31,00 i osvojila srebrnu medalju. Trčala je svoju trku, pažljivo pratila razvoj situacije, strpljivo čekala rasplet trke i ujednačenim tempom i pojačanjem u pravom momentu stigla do srebra. Ona je inače trkačica na duže staze, uglavnom na drumu ali odlično se snašla i u dvorani na kraćoj stazi. Prvog dana su na 1500m nastupili Mirko Mauna i Dejan Antunović i osvojili peto, odnosno šesto mesto. Mauna je drugog dana trčao i 3000m i osvojio sedmo mesto.

U troskoku je Anja Lajić osvojila šestu poziciju. Sve u svemu može se reći da je ovo prvenstvo za članove AK „Srem“ bilo uspešno, da se očekuju dvoranska prvenstva u mlađim kategorijama i novi uspesi mitrovačkih atletičara. Takođe, u subotu je na svom drugom takmičenju na studijama u Sjedinjenim američkim državama Slavko Stević je osvojio drugu poziciju na studentskom takmičenju u Karolini sa preskočenih 2,03m.

Info: Bojan Komlenić

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime