Naslovna Društvo Zapaženi uspesi Bilje Đukanović

Zapaženi uspesi Bilje Đukanović

0
Bilja Đukanović sa nagradama osvojenim na festivalu

Na 22. Muzičkom „Uteks“ TV festivalu folk pevačica Bilja Đukanović imala je i više nego zapažen nastup.

Pevačica je na ovom festivalu nastupila svojom novom pesmom pod nazivom „Dal’ da bacim prsten tvoj.“

Tim povodom a i sa osvrtom na druge zapažene uspehe ova dama govorila je za naš portal.
Ovo mi je treći put da se pojavljujem na „UTEKS“ festivalu, i moram da priznam da mi je velika čast što sam deo Uteksa. Na ovom, 22. festivalu pojavila sam se sa mojom novom pesmom „Dal’ da bacim prsten tvoj“. Tekst i melodiju za ovu pesmu uradila sam sama, a aranžman mi je uradio Igor Golubić. Sa ovom pesmom osvojila sam tri nagrade: prvo mesto za najbolji aranzman Festivala, drugo mesto za najbolji tekst festivala, i treče mesto za najbolju interpretatorku festivala.

Rezultati za svaki respekt, a Bilja ne krije zadovoljstvo tim povodom.
-Zaista sam presrećna i prezadovoljna. Ovim putem želim da se zahvalim stručnom žiriju, i naravno gospodinu Milanu D. Šoškiću, velikom čoveku koji je inače direktor i organizator Uteks festivala.

Što se tiče samo festivala pevačica dodaje:
– Uvek se rado odazovem na ovaj festivak, koji ima svoju licencu, i što je najbitnije svoj TV prenos. Svake godine se prenosi na kanalu KCN TV. Tako da, (iz ličnog iskustva) mogu da kazem da je Uteks festival, festival koji i anonimnom pevaču daje mogućnost da bude zapažen. Zaista, mi je velika čast što sarađujem sa gospodinom Šoškićem, velikim tekstopiscem. On iza sebe ima brojne hitove, i zahvalna sam mu što me primio da budem deo Uteks porodice.

Tu nije kraj uspesima ove talentovane pevačice.
-Takođe 2019. godine sam izdala i svoj CD prvenac pod nazivom „Zar ti nije žao“, za izdavačku kuću TIOLI u Beogradu. Tako da mi je 2019. godina bila i više nego uspešna. Što se tiče planova za dalje, već radim na novim pesmama koje će se naci na mom novom CD-u. Takođ pripremam i novu pesmu za naredni 23. Uteks TV festival za maj 2020. godine.

O svojim saradnicima ima samo reči hvale.
-Moram da napomenem, da već 5 godina sarađujem sa gospodinom, velikim kolegom, estradnim umetnikom Neđom Kostićem. Bog mi je poslao tog velikog čoveka, da mi pomogne, i da uz njegovu pomoć postanem ovo što sam danas (nakon teškog životnog perioda koji sam preživela, i koji je iza mene). Neđo je veliki poznavalac narodne muzike, i zna je u prste, bavi se muzikom preko 40 godina. Presrećna sam što sarađujem sa njim. Ljudi me prepoznaju na ulici, u prodavnici, svugde…javljaju mi se…
Mogu da kažem da me kolege i koleginice vole ovakvu kakva jesam. Uvek sam vesela, nasmejana, spremna za šalu. Pored pevanja, bavim se pisanjem tekstova…

Za kraj ova nasmejana dama je imala šta i da poruči čitaocima našeg portala.
-Vašim čitaocima poručujem: Ne mrzite se, slažite se…Volite se, jer ljubav i osmeh na licu produžavaju zivot... Želim Vam zdravlje i sreću- to je naše najveće bogatstvo. Od srca- Bilja Đukanovic.

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime