Naslovna Društvo Završna konferencija projekta „Integrisani pristup upravljanju javnom imovinom u opštinama Stara Pazova...

Završna konferencija projekta „Integrisani pristup upravljanju javnom imovinom u opštinama Stara Pazova i Ruma“

0
Stara Pazova, foto Wikimedia

U sali 28 Opštine Stara Pazova, 17. septembra 2020. godine, u 11 časova, održana je završna konferencija projekta „Integrisani pristup upravljanju javnom imovinom u opštinama Stara Pazova i Ruma“, koji su zajednički realizovali Opštine Stara Pazova i Ruma.

Projekat je realizovan u okviru Programa Exchange 5, koji finansira Evropska unija iz alokacije za IPA 2014, a sprovodi Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave (MDULS) u saradnji sa Stalnom konferencijom gradova i opština (SKGO) kao implementacionim partnerom. Telo za ugovaranje svih projekata grant šeme je Ministarstvo finansija, odnosno Sektor za ugovaranje i finansiranje programa iz sredstava Evropske unije(CFCU).

S obzirom na teme i sadržinu Programa, veoma značajnu ulogu imali su i Sektor za imovinsko-pravne poslove i Sektor budžeta u Ministarstvu finansija i druge resorno nadležne nacionalne institucije, Ministarstvo za evropske integracije, kao i Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji. Suštinski korisnici Programa jesu lokalne samouprave u Srbiji, odnosno lokalna administracija i šira lokalna zajednica, civilno društvo i privreda.

POSTAVI SVOJ KOMENTAR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime